subject
English, 23.06.2019 07:50 erenackermanlevijaeg

Which excerpt from the passage uses imagery to describe the scene? “but they woke at dawn as usual . . suddenly remembering the glorious thing that had happened.” “yes, it was theirs—everything that they could see was theirs! ” “they rolled in the dew, they cropped mouthfuls of the sweet summer grass, they kicked up clods of the black earth and snuffed its rich scent.” “it was as though they had never seen these things before, and even now they could hardly believe that it was all their own.”

ansver
Answers: 2

Another question on English

question
English, 21.06.2019 18:10
This statement descri swift wrote gulliver’s travels so he could humorously criticize the government. this statement describes swift’s
Answers: 3
question
English, 21.06.2019 22:00
What is a positive result of the scientific revolution
Answers: 1
question
English, 22.06.2019 03:50
Which statement most strongly develops a positive tone? a. i was happy when i received my first paycheck for my hand work. b. winter break is approaching quickly, and i cannot wait to go shopping for gifts. c. going to the beach is one of my favorite activities; i love surfing and paddle boarding. d. a sense of accomplishment overwhelmed me as i stepped into into the stage that sunny, glorious day of graduation.
Answers: 2
question
English, 22.06.2019 05:30
Ihave no idea what the explanation is.
Answers: 1
You know the right answer?
Which excerpt from the passage uses imagery to describe the scene? “but they woke at dawn as usual...
Questions
question
Mathematics, 10.10.2019 23:00
question
Mathematics, 10.10.2019 23:00
Questions on the website: 14524483