subject
English, 03.07.2019 16:40 amelvin41

Find the error. the beaches around here is some of the prettiest i've ever seen!

ansver
Answers: 1

Another question on English

question
English, 22.06.2019 06:10
Select all of the correct answers. what arguments does susan b. anthony make in this excerpt from her speech?
Answers: 3
question
English, 22.06.2019 08:40
Read the excerpt from cristina garcia’s dreaming in cuban.i don’t really want to talk about my father but i end up telling minnie how he used to take me horseback riding on our ranch, strapping me in his saddle with a leather seat belt he designed just for me. dad’s family owned casinos in cuba, and had one of the largest ranches on the island. there were beef cattle and dairy cows, horses, pigs, goats, and lambs. dad fed them molasses to fatten them, and gave the chickens corn and sorghum until they laid vermilion eggs, rich with vitamins. he took me on an overnight inspection once. we camped out under a sapodilla tree and listened to the pygmy owls with their old women’s voices. my father knew i understood more than i could say. he told me stories about cuba after columbus came. he said that the spaniards wiped out more indians with smallpox than with muskets.how does the structure of the excerpt add meaning to the passage? it includes historical information about the spaniards and indians to indicate the work is nonfiction.it describes the setting of the ranch owned by pilar’s cuban grandparents to explain family values.it uses several narrators to share their points of view about past and present life in cuba.it manipulates the chronological order of events to reveal the close relationship between pilar and her father.
Answers: 1
question
English, 22.06.2019 09:30
What does the word sequence mean in paragraph 7 of the passage
Answers: 2
question
English, 22.06.2019 10:30
Excerpt from saving the thrift store: a dramalee washington2rosa: eddie, i don’t recognize the shirt you’re wearing. when did you get it? 3louis: it doesn’t look as disheveled as the soccer shirts you wear all the time.4eddie: well, i’m not going to tiptoe through the soccer field to keep my clothes neat. (louis playfully aims a soccer ball at eddie. rosa deflects it.)5rosa: what i was trying to say is that the shirt looks really good. (louis wanders over to the morning newspaper that is still sitting on the front lawn. he leafs through it while eddie and rosa talk.) in line 5, which point is rosa making when she says eddie’s shirt looks good? a) the store must have new merchandise. b) rosa is jealous of eddie’s new shirt. c) eddie must have done his own laundry. d) eddie often wears old, tattered shirts.
Answers: 1
You know the right answer?
Find the error. the beaches around here is some of the prettiest i've ever seen!...
Questions
question
Mathematics, 10.11.2019 16:31
question
English, 10.11.2019 16:31
question
Mathematics, 10.11.2019 16:31
Questions on the website: 14428985